Telia öppen fiber

Efter många turer med upphandlingsförfrågningar och anbud har vi nu beslutat att välja Telia som kommunikationsoperatör. Vi i styrelsen är väldigt glada över detta och är övertygade om att detta kommer bli bra för oss som medlemmar. Att Telia blir vår kommunikationsoperatör innebär att de kommer ha hand om den tekniska biten i föreningens nät. Telia i sin tur har sedan avtal med flera olika tjänsteleverantörer. Det är med dem varje medlem tecknar sina abonnemang. De leverantörer som finns idag är AllTele, Bahnhof, Bredband2, Boxer, NetAtOnce, Serverado, T3, Telia, Tyfon, Universal Telecom och Viasat. För att läsa mer och se vilka erbjudanden och tjänster de har kan ni gå in på www.oppenfiber.se.

Telia öppen fiber är samma som erbjuds de som väljer att skaffa fiber i tätorterna Herrljunga, Ljung och Annelund. Kanske är kul att veta om ni känner någon som har det.